Wait when page loaded

02 4445333; 0884176777 ЗА ПОРЪЧКА НАД 69лв БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

office@zeolife.bg

 Премахва тежките метали

Премахва тежки метали, пестициди, микотоксини. Подобрява функционирането на нервната система, дори при хора, които страдат от болестта на Алцхаймер, аутизъм и деменция.

Кристалите на зеолита, които обикновено са положително заредени, действат като клетка, която събира в себе си вредните вещества, обвързвайки ги плътно. Новообразуваната връзка между зеолита и токсинът е изключително силна и позволява пълно отстраняване на токсините от тялото.
Зеолит клиноптилолит има най-голям афинитет към олово, живак, кадмий, арсен, пестициди, микотоксини, различни химикали, гъбички.
Зеолит като антиоксидант

Деактивира голямо количество свободни радикали като по този начин защитава организма от преждевременно стареене. Това се отразява особено добре на нервната, сърдечнота-съдова и хормоналните системи.

Зеолит клиноптилолит има силен отрицателен заряд и голям йоннобменен капацитет, инактивира адсорбцията на голямо количество свободни радикали и същевременно има антиоксидантен ефект, като действа на ензимно ниво.

Антиканцерогенно действие

Злокачествените клетки са значително по-кисели, отколкото здравите клетки и разпространявайки своята киселинност около себе си, започват да се размножават неконтролируемо. Веднъж създадена, злокачествената клетка не е в състояние да се върне към нормалното. Настоящето лечение на злокачествени заболявания е на основата на отстраняването (хирургия) и унищожаване (химио- и лъчелечение) на злокачествената тъкан.

Чрез всмукването на Н+ йони в кристалната си решетка, зеолитът връща нормалната рН стойност на организма, предотвратява размножаването на раковите клетки и ги унищожава.

Увеличава капацитета на имунната система

Зеолит клиноптилолит може да повлияе за създаването на оптимален имунен статус, което в клиничната практика би означавало, че по този начин се допринася за подобряване на общото състояние и защитните функции на организма.

Зеолит клиноптилолит показва значителни положителни ефекти при инфекциозни и автоимунни заболявания.

Антивирусни свойства

Зеолит клиноптилолит блокира вирусната репликация чрез абсорбиране на вирусни частици и микро агрегати. Този ефект се демонстрира с коксаки вирус, адено и херпес вируси, хепатит С.

Зеолит като антиалерген

Зеолит клиноптилолит намалява силата на алергени към храни, напитки и обща среда. Неутрализира алергени, преди имунната система да започне да реагира на тях. Води до намаляване на симптомите, причинени от полени, алергени и хранителни медиатори, които се появяват в тялото по време на острата фаза на мигрена, астма и артрит.

Зеолит: Анти-стрес ефект

Зеолит клиноптилолит има положителен ефект върху съня и ритъма на съня. Той повишава нивото на хормона на щастието-серотонин в мозъка, допринася за по-добро настроение и намаляване на депресията. Зеолит клиноптилолит облекчава симптомите на менопаузата.

Много потребители на зеолит имат чувство за повишена енергия, концентрация, жизненост, по-добро настроение, чувство на мир и удовлетвореност. Отстраняването на тежките метали позволява на тялото да запази магнезия, а това допринася за по-ефективно функциониране на организма, с повишен биологичен източник на енергия.

Зеолит клиноптилолит има силен отрицателен заряд и голям йоннообмен капацитет, инактивира адсорбцията на голямо количество свободни радикали, а от другата страна има антиоксидантен ефект, като действа на ензимно ниво.

Зеолит в спорта

При активен спорт зеолитът помага за:

 • намаляване на процента на лактат;
 • намаляване на свободните радикали;
 • по-бързо регенериране;
 • по-голяма издръжливост;
 • значително по-голям успех в състезанието.

Нашият продукт не съдържа никакви вещества или добавки, които са в противоречие с правилата за борба с допинга.

Остеопороза и зарастване на рани

Зеолитът увеличава костната плътност чрез повишаване на пролиферацията и диференциацията на производството на остеобласт и често се използва при заболявания на съединителната тъкан, като ревматоиден артрит, лупус еритематозус, фиброза и Сьогрен синдром. Помага за намаляване на болките в ставите.

Понижава нивото на кръвната захар

Допринася за намаляване нивото на глюкоза в кръвта и предотвратяването на усложнения при диабет. Редовният прием на зеолит транспортира захарта без помощта на инсулин и допринася за удължаване на живота на инсулино-зависимите диабетици.

Контролира нивото на липидите

Възстановява нормалните нива на липидите в организма. Редовният прием на зеолит понижава холестерола и триглицеридите, намалявайки риска от инсулт и инфаркт.

Антивирусни и антибактериални свойства

Киселата среда е подходяща за развитието и разпространението на вируси, бактерии и гъбички.Човешкото хранене съдържа твърде много месо, захароза, което води до повишаване киселинността на тялото. Повишената киселинност на организма неутрализира минерали, включително калций, магнезий, калий, желязо, цинк. Така се получават кариеси и много други бактериални заболявания, напр. гастрит, гъбични заболявания, кандидоза и др.

Зеолит клиноптилолит действа като защитна система, тъй като се свързва с излишните киселини и възстановява нормалната рН стойност на 7.35 до 7.45. По този начин се предотвратява размножаването и оцеляването на вируси, бактерии и гъбички.

Хормонална активност

Зеолит клиноптилолит нормализира и подобрява работата на жлезите с вътрешна  секреция, особено работата на лимфните възли.

Влияние в гинекологията

Зеолитът дава отлични резултати при различните бактериални и вирусни инфекции, включително HPV /Човешки папиломен вирус/, както и нарушения на стойността на CIN / Цервикална интраепителна неоплазия/.

Киселини и храносмилане

Зеолит клиноптилолит, със своя йоннообменен капацитет може да променя съдържанието на йони и рН нивата в организма, което допринася за подобряване на функциите на храносмилателния тракт. Той също така подобрява резорбцията на хранителни вещества, подобрява ефективността на нормалната флора в стомашно-чревния тракт.

Зеолит клиноптилолит стимулира секрецията на цитокини, компоненти на имунната система, с което подобрява здравословното състояние на храносмилателния тракт. Зеолитът ефективно регулира проблеми като спазми, подуване на корема, диария или запек.

Химиотерапия и лъчетерапия

Зеолит клиноптилолит облекчава и елиминира негативните ефекти след провеждане на химиотерапия или лъчетерапия. Зеолит клиноптилолит намалява необходимостта от аналгетици и нормализира някои хематологични и биохимични показатели, повишава нивото на желязо в кръвта и увеличава броя на кръвните клетки. Особено бързо нормализира LDH и увеличава капацитета дифузия в белите дробове, както и свиването на сърдечния мускул.

Зеолит клиноптилолит смекчава негативните ефекти от химиотерапия и лъчетерапията, като например: гадене, повръщане, загуба на апетит, загуба на тегло, появилите се гъбички в устата и хранопровода. Видимо подобрява общото състояние на пациента: наддавате на тегло, повишава се апетита, изчезва депресията и безсънието. Препоръчителната дневна доза е минимум 12-14 г, разпределена на няколко приема. Ако химиотерапия съдържа платина или литий, зеолитът не се взима в деня на химиотерапията и два дни след нея.

Грижа за кожата

Зеолит клиноптилолит, освен за перорална употреба (за пиене) се използва и като пудра за кожата. Пудрата за кожа може да се използва от 3 до 5 пъти по засегнатите части на кожата, върху следоперативни белези, при акне и други форми на раздразнена кожа, както и върху открити рани.

Особено добри резултати зеолитът дава при проблеми като акне и пъпки. В тези случаи се препоръчва като смес от зеолит и вода, която след това се нанася на засегнатите части на кожата.

Детоксикация на алкохол

Повишеното количество алкохол уврежда нормалните биологични процеси, а най-неблагоприятно въздействие има върху способността на черния дроб за детоксикация на кръвта.

Зеолит клиноптилолит облекчава махмурлука (гадене, главоболие, дискомфорт, тревожност), елиминира не само алкохола, но и метаболитните токсини.

0
  0
  Твоята Количка
  Празна КоличкаОбратно в Магазина