Зеолитът подобрява настроението

Зеолитът успешно отстранява различните видове токсини от тялото и по този начин естествено увеличава енергията и осигурява психофизично благополучие, премахва безсънието, неврозата и депресията.
Клиничните изследвания показват, че зеолитът хармонизира производството на невротрансмитерното химично вещество „серотонин“, известно още като „хормон на щастието“. Серотонинът контролира емоциите, поведението и мислите, които, когато са в равновесие, придават усещане за удоволствие и умствено отпускане и са особено важни в регулирането на умствени състояния като депресията.

Зеолитът облекчава симптомите при менопауза.
Много потребители на зеолит имат повече енергия, концентрация, психическа яснота, жизненост, по-добро настроение, усещане за мир и удовлетворение. Това са положителни вторични ефекти, тъй като елиминирането на тежки метали позволява на организма да задържа и усвоява магнезия и след това тялото функционира успешно с увеличения биологичен източник на телесна енергия. Когато това взаимодействие се осъществява на оптимално ниво, хората имат повече енергия и се чувстват добре.

Tags: