Д-р Топалов, специалист Вътрешни болести

Зеолитът представлява минерал със структурна кристална решетка. Той абсорбира и заключва като в капан вредоносните вещества в нашия организъм, изхърляйки ги чрез отделителната система.

Подпомага регенерацията на организма, но не е лекарство. Извлича тежките метали, свободните радикали, киселинните остатъци и по този начин пречиства тялото ни и ни лекува от множество заболявания.

Как може да повлияе зеолитът на вече болен организъм?

Приемът на зеолит може да подобри имунната защита на човешкия организъм.

При остри автоимунни състояния, спомага за по-леко преболедуване на вирусни инфекции. Има добро повлияване на алергични състояния при много пациенти. Отразява се добре при остри гинекологични заболявания. Има добро приложение в ендокринологията.

Имаме случай на добро повлияване на гуша след 2-месечен прием на зеолит, съвместно с приема на медикаменти.

При заболявания на сърдечно-съдовата система, той спомага за изчистването на лошия холестерол и намаляване на липидите, затова има превантивно действие за повечето сърдечно-съдови заболявания.

При диабет тип I и тип II, повлиява за намаляване нивата на кръвната захар. При това, трябва да се спазва предписаното медикаментозно лечение.

При заболявания на костната система, забавя развитието на остеопорозата.

При ракови заболявания е особено полезен при химиотерапия, тъй като облекчава съпътстващите болезнени състояния на гадене, отпадналост и общо отслабване на организма.

Има силно антисептично действие при директно третиране на открити рани. Популярният в близкото минало немибацин – антибиотик за открити рани – днес е заместен в аптечката на “Американската армия” от паста със зеолит.

В отделението направихме експеримент с пудра със зеолит на ZeoLife. Третирахме открита рана без допълнителни медикаменти, която заздравя за дни напълно. При общо предписваната терапия, подобна рана минава по-трудно. Правя уговорка, че всеки организъм реагира в зависимост от общото здравословно състояние.

При по-упорити заболявания е желателно да се приема зеолит на прах, разтворен в 200 мл вода, 30 минути преди хранене, 3 пъти на ден. В зависимост от заболянето, приемът може да продължи от 1 до 6 месеца. След като са отшумяли симптомите, е желателно да продължите да приемате зеолит поне веднъж на ден, за да затвърдите положителния резултат.

При продуктите на ZeoLife няма забрана за прием във времето.

Продуктите на ZeoLife са с марката ZeoMedic, сръбски производител на зеолитни продукти, който започва дейността си през 1991 г. Колегите в Сърбия наблюдават в лабораторни условия влиянието на зеолит-клиноптилолит върху човека от много време. Техните изпитания показват, че зеолитът е пречистен в степен, която няма вредни натрупвания от тежки метали. Това позволява приема на всички продукти с този зеолит, без отрицателни последствия за човека.

За активирането на зеолит се изисква конкретна температура и много ситно смилане. Това е процес, който сръбският производител прилага при високи стандарти за качество на производство.

Аз лично мислех, че знам много неща в моята област. Зеолитът ме накара да преосмисля познанията си като медик.

Д-р Топалов
специалист Вътрешни болести
с 22 години опит в спешмо отделение на МВР болница