Д-р Топалов, специалист Вътрешни болести

Природните минерали са със структурна кристална решетка. Те абсорбират и заключват като в капан вредоносните вещества в нашия организъм, изхърляйки ги чрез отделителната система.

Подпомагат регенерацията на организма, но не са лекарство. Извличат тежките метали, свободните радикали, киселинните остатъци и по този начин пречистват тялото ни и ни лекуват от множество заболявания.

Как може да повлияят минералите на вече болен организъм?

Приемът на добавката може да подобри имунната защита на човешкия организъм.

При остри автоимунни състояния, спомагат за по-леко преболедуване на вирусни инфекции. Имат добро повлияване на алергични състояния при много пациенти. Отразяват се добре при остри гинекологични заболявания. Имат добро приложение в ендокринологията.

Имаме случай на добро повлияване на гуша след 2-месечен прием на зеолит, съвместно с приема на медикаменти.

При заболявания на сърдечно-съдовата система, те спомагат за изчистването на лошия холестерол и намаляване на липидите, затова имат превантивно действие за повечето сърдечно-съдови заболявания.

При диабет тип I и тип II, повлияват за намаляване нивата на кръвната захар. При това, трябва да се спазва предписаното медикаментозно лечение.

При заболявания на костната система, забавят развитието на остеопорозата.

При ракови заболявания е особено полезен при химиотерапия, тъй като облекчават съпътстващите болезнени състояния на гадене, отпадналост и общо отслабване на организма.

Имат силно антисептично действие при директно третиране на открити рани. Популярният в близкото минало немибацин – антибиотик за открити рани – днес е заместен в аптечката на „Американската армия“ от паста с минерали.

В отделението направихме експеримент с пудра за кожа от зеолит на ZeoLife. Третирахме открита рана без допълнителни медикаменти, която заздравя за дни напълно. При общо предписваната терапия, подобна рана минава по-трудно. Правя уговорка, че всеки организъм реагира в зависимост от общото здравословно състояние.

При по-упорити заболявания е желателно да се приемат минералите на прах, разтворени в 200 мл вода, 30 минути преди хранене, 3 пъти на ден. В зависимост от заболянето, приемът може да продължи от 1 до 6 месеца. След като са отшумяли симптомите, е желателно да продължите да приемате поне веднъж на ден, за да затвърдите положителния резултат.

При продуктите на ZeoLife няма забрана за прием във времето.

Продуктите на ZeoLife са с марката ZeoMedic, сръбски производител на природни минерали и лечебна козметика, който започва дейността си през 1991 г. Колегите в Сърбия наблюдават в лабораторни условия влиянието на минералите върху човека от много време. Техните изпитания показват, че добавката е пречистена в степен, която няма вредни натрупвания от тежки метали. Това позволява приема на всички продукти, без отрицателни последствия за човека.

За активирането на минералите се изисква конкретна температура и много ситно смилане. Това е процес, който сръбският производител прилага при високи стандарти за качество на производство.

Аз лично мислех, че знам много неща в моята област. Природните минерали  ме накараха да преосмисля познанията си като медик.

Д-р Топалов
специалист Вътрешни болести
с 22 години опит в спешмо отделение на МВР болница