Подмладяване и дълголетие

Зеолитът съдържа съществени елементи, необходими за оптималното функциониране на здравата клетка и е ефикасен в превенцията на преждевременното остаряване. Съдържа микро и макро минерали, които имат уникален, леко алкализиращ ефект, а това е много важно за нивото на Рн в организма и неговата жизненост.

Много хора остаряват преждевременно заради натрупването на токсини, които усложняват метаболизма и нормалното обновяване на клетките. Зеолитът отстранява токсините, които са в тежест на организма и така тялото нормално се обновяна и регенерира.

Зеолитът обновява ДНК и снабдява тялото с незаменими субстанции и аминокиселини, необходими за усвояване на витамините, минералите и други хранителни вещества. По този начин стимулира метаболизма, повишава имунната система, а това, от своя страна, дава възможност на организма да се бори с патогени причинители и инфекции. Този 100%-ов минерал е комбинация от множество елементи и продукти от най-добрите научни фармакологични технологии, а всъщност не съдържа никакви добавки или химически реагенти.

Tags: