Wait when page loaded

02 4445333; 0884176777 ЗА ПОРЪЧКА НАД 69лв БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

office@zeolife.bg

responsible-energy-earth72_2

Екипът на Zeolife е убеден, че в природата съществуват всички жизненоважни съставки за здравословен и активен начин на живот. Затова нашите продукти са изцяло естествени и приготвени от висококачествен зеолитен минерал, етерични масла, билки, козе мляко и много други полезни и лечебни природни богатства от Балканите.

Нашата цел е да предложим на клиентите си единствено натурални продукти, създадени от естествени съставки без наличие на каквито и да е изкуствени аромати, силикони, оцветители, алергени, парабени, феноксиетанол и други вредни за човека компоненти.

Всичките съставки на нашите продукти са регионални – изцяло от Балканският полуостров – регион известен от древността със своите знахари, лечители и билкари. Работейки със съставки, които са от нашите земи, ние успяваме да предложим обичайно премиални продукти на цени, които могат да си позволят всички.

Зеолитът, който използваме и от Сръбски находища и е с възможно най-голямата чистота(съдържа 90-95% клиноптилолит) и самият минерал е богат на микроелементи, без примеси от тежки метали и не е необходимо да се очиства или да се почива при приема на хранителната ни добавка от зеолит.

Екипът на Zeolife работи с доктори и практикуващи лекари в разнообразни  медицински области, където зеолитът безусловно доказва своята лечебна и благоприятна сила, а продуктите на Zeolife, подпомагат бързото оздравяване на техните пациенти.

Нашата мисия е да помогнем на хората чрез силата на природата и да покажем колко полезни и ефективни са всички целебни съставки в нашите продукти.

Когато вие сте доволни – ние сме щастливи, а когато вие сте щастливи – ние сме окрилени да търсим нови и различни съставки и продукти с лечебно и благоприятно действие за вашето благоденствие.

0
    0
    Твоята Количка
    Празна КоличкаОбратно в Магазина