Wait when page loaded

0700 70 740 - безплатни консултации | 0988 888 575 | 0884 176 777

office@zeolife.bg

responsible-energy-earth72_2

„АКАУНТИНГ ЕНД ЛИГЪЛ ХАУС“ ЕООД е официален представител и вносител на продуктите за България и Европа на фирма „ZEO-МЕДИК“ ООД, която е основана през 1991 година под оригиналното име „ИНДУСТРО ИНЖЕНЕРИНГ” ООД, с предмет на дейност производство на технологично оборудване. Чрез своите дейности, наред с други неща, произвежда, ремонтира и инсталира оборудване за преработка на минерални суровини, включително зеолити. От 1994 г. фирмата се занимава с обработка на зеолит в сътрудничество с Института за технологии на ядрени и други минерални суровини, както и абсорбент на влага за производство на стъклопакети и абсорбер на амоняк в отпадъчни води.

От 1995 г. компанията започва изграждане на съоръжения и оборудване за преработка на природен зеолит.

През 2009 г. „ИНДУСТРО ИНЖЕНЕРИНГ” ООД се трансформира в семейна компанията с името ЗЕОЛИНК ООД, която се занимава с преработка на зеолит за селското стопанство, животновъдството и околната среда. Произвежда редица атрактивни продукти и става една от най-доминиращите компании в тази област.

Чрез проучване на полезните свойства на зеолитите в медицината, диететика и козметика, както и за да задоволи голямия интерес и търсене на пазара на ефективни продукти за подобряване на здравния статус на хората, компания „ИНДУСТРО ИНЖЕНЕРИНГ” ООД започва производството на диетични и козметични продукти през 2013 год. под името ZEO-МЕДИК ООД.

За постигането на гарантирано най-високо качество ZEO-МЕДИК ООД работи в сътрудничество с Факултета по фармация, факултет по медицина, ВМА и други висококвалифицирани институции.

Днес ZEO-МЕДИК ООД вече е компания, специализирана в производство на диетични и козметични продукти, с капацитет над 20 000 килограма, с тенденция за по-нататъшно увеличаване на капацитета и обхвата.

За да отговори едновременно на изискванията на клиентите и да предостави доказателства за качеството на продукцията, както и безопасни хранителни продукти, ZEO-МЕДИК ООД е сертифицирана по ALIMMENTARIUSA CODEX CAC / RCP 1969 об. 04/2013 и спазва всички стъпки и принципи на анализа на HACCP система – на опасностите и критичните контролни точки.

Спазването на законовите разпоредби, с цел по-ефикасна и ефективна работа, се контролира от TUV Австрия.

ZEO-МЕДИК ООД, в сътрудничество с клиника за рехабилитация „Д-р Мирослав Зотович“ в Белград проведе клинични изпитвания на крайните продукти.

Към момента е публикувано предварително проучване „оценка на терапевтичния ефект на зеолит върху понижаване нивата на липидите“ на нашите крайни продукти, наречено „зеолит микронизиран клиноптилолит, активиран диетичен продукт“. Също така е публикувано проучване на „зеолит микронизиран клиноптилолит активиран диетичен продукт“, за понижаване на кръвната захар.

Превод »
0